Mi teszi a Paperblanks-t olyan egyedivé?

Mi teszi a Paperblanks-t olyan egyedivé? A sokszínűség. Az, hogy mindenki megtalálja számára a legjobban hozzá illő naplót. Mindegyik Papreblanks napló egyedi és különböző, akárcsak az emberek, akik már élvezhetik e termék kínálta élményt.

Lelkiismeretes könyvkészítők, innovatív tervezés és gondos kézimunka jellemző a Paperblanks gyártására - minőségi mű, amely minden tulajdonos számára örömet szerez, már több mint húsz éve.

Környezetbarát módon készül, a borító és a belső lap papírja egyaránt savmentes. Amellett, hogy gondolatok, ötletek, történetek, versek írására használjuk, ez a termék "tökéletes házassága" a képzeletnek és a művészetnek, amely egy egyedülálló írásmű elkészítésére inspirál minket, egyenesen Kanadából.

Az idei újdonságok között megtalálható a Lace Allure kollekció, amely a gyönyörű csipkét kelti életre egy más megvilágításban. A csipke minden kultúrában az ünnepségek, mint a keresztelő, esküvő nélkülözhetetlen kelléke. Most a napló borítóján jelenik meg, amelybe e jeles napok eseményeit megörökíthetjük, leírhatjuk érzéseinket, gondolatainkat.

Vagy itt van a vidám Milla Marquis kollekció, gyönyörű rajzaival, meseszép színeivel,lendületes, fiatalos.

Az Embellished Manuscripts kollekciója idén is bővül új tagokkal. Híres írók, zeneszerzők és művészek kéziratával, zenei műveik részleteivel díszített naplók különleges ajándékok is lehetnek olyan emberek számára, akik értékelik a nem mindennapi dolgokat. Isaac Newton A gravitáció című napló érdekes lehet például egy fizika tanár részére vagy a Sir Athur Conan Doyle A Sherlock Holmes című napló pedig egy irodalom tanárnak.

Kínálatban többféle méret és vonalazás található. Nyár végén érkezik az aktuális határidőnapló kollekció. A sok méretnek és a különböző beosztásoknak köszönhetően, mindenki megtalálja a számára a legmegfelelőbbet.

Vissza a bloghoz