BomoArt és a könyvcsodák

Amikor sok évvel ezelőtt találkoztam Boldizsár Károllyal, a Bomo Art tulajdonosával, azonnal tudtam, hogy egy olyan emberrel állok szemben, akinek minden porcikája él-hal a munkájáért. Irigyeltem, hogy nap mint nap olyan színvonalas termékeket alkothat, amelyek sok embernek örömet szereznek, és irigyeltem azért is, mert egy lelkes, maroknyi profi csapattal teheti ezt. A nemes céljuk: szorosabbra fűzni ember és könyv kapcsolatát, felébreszteni az alkotás vágyát. Nem csak a papír szerelmeseinek készülnek ezek a termékek, hanem mindenkinek, akik szeretik az igényes magyar kézműves terméket. Saját grafikák teszik a Bomo Art termékeket egyedivé és összetéveszthetetlenné. Hollósi Éva grafikus érdeme az aprólékosan kidolgozott rajzok, a század eleji Magyarország világát megigéző képi világ, melynek minden egyes darabja eredeti kézi rajzok alapján készül közel tíz éve. Elegáns, kifinomult darabok.

Ballagások és diplomaosztók közeledtével szeretném bemutatni a Bomo Art Budapest olyan termékeit, amelyek kiválóan alkalmasak ajándéknak olyanok részére, akik szeretik a különleges, egyedi, kézzel készült csodákat, papírból.

Legsikeresebb termékek egyike a félbőr kötésű naplók, amelyek kivitelben és minőségben is a legmagasabb kategóriába tartoznak. Kézi munkával készülnek, tartós fűzési technikával, egyedi, saját dizájnnal. A minőségi marhabőrnek, vízjeles papíroknak köszönhetően sokkal exkluzívabbak lettek a termékek. A Bomo naplókba összegyűjthetjük gondolatainkat, emlékeinket, teendőinket. A méretválasztéknak és vonalazásnak köszönhetően mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb naplót.

Hasonló kivitelben készülnek a Bomo határidőnaplók is. Könnyen áttekinthetők, napi és heti beosztással. Tizenegy féle méretben és széles minta választékban. Újdonság a 4 nyelven készült, magyar névnapokkal ellátott változat is, amelyben minden napra egy kis érdekességgel kedveskednek az alkotók.

A napló mellett kedvencem a receptkönyv is, szintén elegáns, félbőr kötéssel. Amellett, hogy praktikus, meseszép. Praktikus, mert összegyűjthetjük benne a receptjeinket, amelyeket innen-onnan szedjük össze és sokszor, amikor szükségünk lenne rájuk, nem találjuk őket. A többféle borítóval kapható, egyedi grafikákkal illusztrált könyvcsodát ajándékba kapni is nagy öröm. Ötletes ajándék is lehet, hisz kedvenc receptünket beleírva, örömet szerezhetünk annak, akinek szánjuk. Bővíthető, gyűrűs változatban is kapható.

Művészjelölteknek készül az A/5-ös méretben, fekvő formátumú rajzkönyv, színes előzékkel. 128 oldalas, 170 grammos papírlapok vannak könyvbe fűzve, kiváló szén, tus, akvarell alkotásokhoz. Méretéből adódóan mindig velünk lehet, elfér egy kézi táskában is, így azonnal megtudjuk örökíteni az élményeinket. Igaz, egy kis rajzügyesség azért kell hozzá.

Ezen kívül papírboltunk kínálatát hamarosan bővítjük egyedi Bomo csomagolópapírokkal, képeslapokkal, fotóalbumokkal és egyéb termékekkel is.

Vissza a bloghoz